• “Elk weldenkend mens is toch anarchist ?” (Aldo van Eyck)
  De wijze waarop de overheid de afgelopen decennia op verstoringen van de rechtsorde heeft gereageerd, brengt nu juist de rechtsstaat in gevaar. Advocaten, hoogleraren, rechters, jourmalisten en andere critici zijn bezorgd, ik ook. Vandaar dat ik “serious play” bedrijf. Ludieke omgang met de regels en de bureaucratie.
 • Welstandsnota’s, Beeldkwaliteitsplannen, Dorpsvisies…
 • Op sommige locaties in Nederland zijn meer dan 46 regelingen van toepassing. Totaal aan het doel voorbij geschoten. Bij ons kunt u terecht voor oplossingen. Wij grossieren zo ongeveer in plannen die niet in de regeltjes passen en tòch gerealiseerd worden. Werk 317 is er een voorbeeld van, en werk 105,  310 en 135 ook. Met speels gemak blijkt er altijd weer ruimte voor echt goede en integere ideeën. (Waarschuwing 1: bel ons niet om hiermee rotzooi te legaliseren. We willen wel echt goede architectuur bedrijven. Waarschuwing 2: De kans bestaat dat u in de buurt bekend wordt als ‘die mensen van dat huis’. Zoals u ziet zijn dit namelijk zonder uitzondering eigenzinnige gebouwen.)
 • Aventurijn, school voor kinderen van 3 tot 100.
  Op Aventurijn kunnen kinderen zo vrij als maar mogelijk is leren in hun eigen tempo, op een wijze die zij zelf goed kunnen, begeleid door deskundige mensen, met hart voor hun vak. Ik ben mede-oprinchter.
  info: www.aventurijn.org
  organisatie:
  stichting Aventurijn
  locatie: Voorsterweg 1, 7371 GA Loenen
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie